Про каву з Кенії


Одним з основних джерел доходів країни вважається експорт кенійського кави.

Зараз в Найробі функціонує Департамент кави, основне завдання якого полягає в контролі над кавовим виробництвом по всій Республіці Кенії.Так чим же так особлива ця кава?


Кавові зерна з Кенії відомі своїм насиченим смаком та приємним комплексним ароматом фруктів та ягід. Вони мають чистий, чіткий, делікатний і збалансований смак. Можуть бути присутні нотки лимону, ожини і навіть перцю. А післясмак - досить довгим, навіть винним.


Більшість кавових зерен Кенії вирощують на висоті 1400-2000 метрів над рівнем моря. Це означає, що ріст повільний і зерно має достатньо часу для розвитку і накопичення поживних речовин.


Кавова промисловість Кенії включає багато маленьких ферм і садиб. Загалом до вирощування кави в країні залучено близько шести мільйонів людей!


Найвищу оцінку має Kenya AA, що означає, що зерна є добірними та великого розміру. Часто вони володіють справді унікальними смаковими нотами. Великі круглі зерна кавових дерев, що проростають тільки в Кенії, маркуються «АВ» і характеризуються стійким запахом разом з фруктово-цитрусовим смаком.


З кави саме цієї країни розпочинається любов до кислинки в каві!


Наша Kenya AB Kabare Konyu має делікатний аромат ванільного бісквіту та ромової баби. Гладке шовкове тіло. Смак вершкового фаджу та чорничного конфітюру. Післясмак у цієї кави


тривалий, кисло-солодкий, хрумкий.

Світла обсмажка (під фільтр) спеціально для тебе!


Останні пости

Дивитися всі