top of page

Готуємо каву вдома: джезва

Оновлено: 22 лют. 2022 р.


Джезва – це найдавнішний спосіб приготування кави. Її перевагою є практичність та швидке заварювання. Щоб приготувати джезву вдома, нам потрібно: ⁃ джезва кава ⁃ холодна вода ⁃ плита або пальник 1. Засипаємо каву у джезву у співвідношенні 6 г кави на 100 мл води. Помол кави має бути максимально дрібним. В ідеалі більш схожим до пороху. 2. Заливаємо холодною водою та перемішуємо 3. Кладемо на вогонь

4. Чекаємо поки кава не почне підніматись 5. Знімаємо з вогню тоді, коли кава підніметься до пікової точки 6. Різко переливаємо у чашку 7. Насолоджуємось смачною кавою в себе вдома! Яку каву краще обрати? Для джезви радимо використовувати каву, обсмажену під еспресо. Тоді напій буде з більш плотнішою текстурою та насиченим на смак. Серед лінійки KREDENS для джезви добре підійде Гватемала Органічна, Фірмовий бленд арабік. А якщо хочеться спробувати щось унікальне — Гондурас Оксідентей, анаеробної обробки. Тоді кава буде мати приємні дескриптори темного алкоголю, синього винограду, черешні та сливового джему.








81 перегляд0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

Cold Brew

Comments


bottom of page