top of page

KREDENS на Стрийській знову працює!

Як багато хто з вас знає, вночі 6 липня росія обстріляла ракетами Калібр Львів. Внаслідок цієї атаки постраждала одна з наших кавʼярень.


Від самого ранку 6 липня, всі вільні руки працівників з усієї мережі розчищали кавʼярню на Стрийській. Ми із завмиранням серця спостерігали рятувальну операцію, яка тривала у сусідній житловій будівлі.

Співчуття всім постраждалим та тим, хто втратив рідних🕯️


Вже 7 липня у цій кавʼярні працівники Lviv Tech City тимчасово забили наші вікна та допомогли довести все до ладу. Ми знайшли клінінг та сьогодні вони вже швиденько працюють, аби ми чим швидше могли відкрити свої двері для вас.


Вже 9 липня ми відкрились. Не повноцінно, частина залу не функціонуватиме. ДСНС оцінили стан будівлі як безпечний, тому ми готові готувати вам каву та повертатись до роботи. Поки без кухні, але і це скоро виправимо.

Не виміряти скільки наші працівники побачили горя, розбитих життів по сусідству. Не злічити кількість розбитого скла навколо. Проте українці стійкіші за будь-яке скло. Стійкість, незламність і сила - це ми з вами.


Ви багато писали нам, аби ми все відновлювали та повертались до роботи. Ваша підтримка була такою шаленою, що заряджала зробити все для того.


Тепер кавʼярня на Стрийській працює знову з 9:00 по 21:00. І чекає вас на каву!







58 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page