top of page

Про каву з Колумбії

Колумбійська кава – одна з найвидатніших сортів арабіки, що здобула широке визнання серед споживачів. Вже в 2007 році вона була включена до списку об'єктів культурної спадщини ЮНЕСКО, отримавши статус предмета особливої охорони. Перші партії кави з Колумбії були експортовані в 1787 році. А відносно недовго до цього в 1730 році вона здобула свою першу згадку.



Що ж робить колумбійську каву такою улюбленою?

Все просто – через її смакову характеристику. Кава, вирощена в Колумбії надзвичайно мʼяка та немає сильно вираженої гірчичники, як в смаку, так і в ароматі. Навпаки, вона має цікаву характерну кислинку та солодкавість. Кава, вирощена в Колумбії, характеризується своєю ніжністю в смаку. Смак тропічних фруктів, шоколаду та червоних ягід - ось що притаманне саме цій каві.


Кава з Колумбії, насамперед, є чистою арабікою. Серед найвідоміших сортів варто відзначити Medellin, Armenia та Manizales.


Якщо ви зацікавились цією кавою, ми пропонуємо вам відвідати нашу кавову крамницю і спробувати представників цього регіону, такі як Colombia Medellin, Colombia El Refugio. Також, для тих, хто обирає каву без кофеїну – маємо Colombia Supremo Decaf


А ще, до кінця цього тижня, даруємо знижку на всю колумбійську каву за промокодом COLOMBIA10






51 перегляд0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page